PVC ulazna vrata

PVC ulazna vrata

- osjećajte se sigurno u svome domu -

- vrata kao nikada do sada -

- prilagodite vrata svome ukusu i potrebama -

- Ulazna vrata s najboljim mogućim karakteristikama -

- funkcionalni dizajn -

- sigurnost više nije samo osjećaj već garancija -

- pokažite osobnost i prije nego uđu u Vaš dom -

Kao i PVC prozori, PVC ulazna vrata predstavljaju Vaš kontakt s vanjskim svijetom. Ulazna vrata u Vaš dom predstavljaju korak sigurnosti, ali i Vaš ukus i stil. Iako je do sada bila dominantna drvena stolarija, vrijeme je modernije rješenje koje Vam pruža brojne koristi.

Zaštite svoj dom zahvaljujući kvalitetnoj PVC stolariji od koje su rađena ulazna vrata i uštedite novac i toplinu Vašega doma. Osjećajte se sigurno uz Schuco PVC ulazna vrata njemačke kvalitete s više od 60 godina kvalitete i iskustva.

Osjećajte se sigurno u svome domu

Ulazna vrata u Vaš dom štite Vas od svega što se nalazi izvan Vaših prostorija. Bilo da se radi o loših vremenskim uvjetima ili da se radi o uljezima, ulazna vrata su Vaš štit.

Ne oklijevajte i učinite korak prema osjećaju sigurnosti u vlastitom domu.

Dizajnirajte PVC ulazna vrata po želji

Osim sigurnosti, vrata su Vaš kontakt sa svijetom, predstavljaju Vas i Vaš ukus i stil.

Prilagodite ulazna vrata najboljem dizajnu - vlastitom!

Spojite funkcionalnost i bezvremenski izgled.

Uložite u Vaše zdravlje i zdravlje Vaših ukućana

PVC stolarija ima brojne zdravstvene koristi na Vaš organizam. Ulazna vrata imaju vrhunsku Schuco toplinsku izolaciju koja sprječava ulazak vlage u Vaš dom i na taj način sprječava razvoj mikroorganizama koji utječu loše na Vaše zdravlje. Osim toga, zahvaljujući najboljoj toplinskoj izolaciji na tržištu ulaznih vrata ne morate brinuti o naglim promjenama vremenskih prilika i temperatura.

Osim fizičkog zdravlja, često je zanemareno psihičko zdravlje. Zamislite da živite u zgradi gdje imate bučne susjede koji glasno hodaju hodnikom ili da živite u kući koja se nalazi pored veoma prometne ulice.

Ne biste htjeli čuti svu tu buku, zar ne?

Zahvaljujući višekomornim profilima Schuco PVC stolarije budite bez brige. Vaša ulazna vrata zaštiti će Vas od svih vanjskih zvukova.

Osim zdravlja dodatna korist PVC ulaznih vrata su i velike uštede

Znate li koliko iznosi gubitak toplinske energije u domovima sa starim prozorima i vratima?

Brojka iznosi oko 40 posto.

Stoga ako u domu imate staru drvenu ili alu stolariju, vrijeme je za promjenu. Promjenu koja će Vam donijeti velike uštede u smanjenju potrošnje energije.

Toplinska izolacija svake godine sve više dobiva na važnosti, a ulaganjem u kvalitetnu PVC stolariju ulaže u boljitak životnog standarda. Ulažete u bolje životne uvjete, povećavate vrijednost svoje nekretnine.

A to čak nije sve!

S brojnim uštedama moguće je isplatiti nova ulazna vrata za nekoliko godina.

Zaboravite drvenu, alu i plastičnu stolariju, uložite u ono što dokazano valja!

Iako je godinama dominirala drvena stolarija došlo je vrijeme za modernije i kvalitetnije materijale. Vaša ulazna vrata trebaju Vas štititi od vanjskih utjecaja i moraju biti visoke kvalitete, a isto tako uklapati se u dizajn Vašeg doma ili građevine.

PVC omogućuje visok stupanj slobode prilikom kreiranja novih vrata. Svojim omjerom cijene i kvalitete najbolji je materijal na tržištu, a njegove karakteristike ističu se iznad svih ostalih materijala stolarije.

Kvalitetu su pokazala i brojna istraživanja koja procjenjuju trajanje PVC ulaznih vrata na vijek trajanja od 40 godina!

Ne oklijevajte, pronađite svoja ulazna vrata u našoj ponudi Schuco PVC ulaznih vrata.

Prepustite izradu svojih ulaznih vrata stručnjacima s više od 20 godina iskustva.

Zatražite besplatnu izmjeru još danas!