PVC stolarija

PVC stolarija

- uložite u sigurnost i toplinu doma -

Prozori su naša vodilja, naš ulazak u svijet, ulazak u duboke misli, najljepše zalaske. S druge strane štite nas od svih vanjskih utjecaja, kiše, tuče, vjetra, buke. Također, kao i ulazna vrata predstavljaju nas, naš dom i prvi susret s vanjskim svijetom i novim posjetiteljima našeg doma ili građevine. Stoga je dizajn veoma važan faktora u odabiru prozora.

Osim dizajna, veoma je bitna i sama funkcionalnost PVC prozora. Iako su dugo zvani plastični prozori, prozori u našoj ponudi su njemačke kvalitete firme Schuco koji imaju najveći standard kvalitete, dizajna, ugodnosti, sigurnosti i energetske učinkovitosti.

PVC prozori visoke kvalitete

Osim što Vam pružaju pogledaj u svijet, PVC prozori štite Vas od vanjskih utjecaja poput kiše, snijega, vjetra i promjena temperatura. Kako bi Vaš dom ili ured bili što bolje zaštićeni, prozori moraju biti visoke kvalitete. Zaboravite na pojmove kao što je plastična stolarija i zaboravite na tradicionalnu drvenu stolarije te se oslonite na kvalitetne prozore.

U našoj ponudi potražite PVC prozore Schuco kvalitete koji su jedni od najzastupljenijih proizvođača PVC stolarije u Europi s više od 60 godina tradicije i iskustva.

Prilagodite PVC prozore svome domu

Kao što je i slučaj s ulaznim vratima, prozori su ogledalo Vašeg doma i predstavljaju Vas i Vaš dom na prvi pogled. Schuco prozori kombiniraju funkcionalnost zajedno s bezvremenskim dizajnom.

A koji dizajn je najbolji?

Vaš vlastiti!

Prilagodite prozore svom domu po obliku, bojama i veličini.

Neka Vaši PVC prozori štede za Vas!

Potencijal uštede prilikom korištenja PVC prozora je ogroman.

Jeste li znali da više od trećine topline Vaš dom gubi upravo na starim prozorima i vratima?

Ako uzmemo u obzir podatak da gotovo 80 posto potrošnje energije u godini dana otpada na grijanje, mogućnost izolacije topline jako je bitan faktor.

Ugradnjom novih PVC prozora smanjujete troškove grijanja i tako osim što štedite novac, unaprjeđujete životne uvjete svoga doma.

Osim uštede, brinite i o vlastitom zdravlju

Spominjali smo odličnu funkcionalnost kao kvalitetu Schuco prozora. Jedna od odlika funkcionalnosti PVC stolarije je i spomenuta toplinska izolacija.

Zahvaljujući vrhunskoj izolaciji sprječavate prodor vlage u Vaše prostorije te na taj način sprječavate razvoj raznih mikrostaničnih organizama koji utječu na Vas i Vaš dišni sustav.

Osim toplinske izolacije, PVC prozore odlikuje i zvučna izolacija.

Buka ima velik učinak kao izvor stresa što utječe na Vaše psihološko stanje. Zahvaljujući višekomornim prozorima zaboravite na buku i stres.

Odličan omjer cijene i kvalitete

PVC stolarija izrađena je od PVC materijala koji je već desetljećima popularan materijal za izradu stolarije. Zbog svojih fizičkih i tehničkih karakteristika ovaj materijal osigurava odličan omjer cijene i kvalitete.

Otpornost na razne klimatske uvjete, čvrstoća i dugotrajnost njegove su glavne karakteristike!

Uložite u budućnost!

Brojna istraživanja pokazala su da će PVC stolarija (prozori i vrata) imati dulji vijek trajanja od 40 godina. Nakon toga, PVC je moguće reciklirati i ponovo koristiti.

Uštedom na grijanju nećete samo uložiti u kvalitetu Vaših životnih uvjeta već ćete povećati vrijednost Vaše nekretnine zahvaljujući boljoj energetskoj učinkovitosti.

Osim toga, nakon nekoliko godina korištenja PVC prozori će se isplatiti sami!

Zatražite besplatnu izmjeru! Dogovori termin!