PVC klizne stijene

PVC klizne stijene

- osvijetlite dom prirodnim svijetlom uz minimalno zauzimanje prostora -
- oslobodite nove prostore u domu zahvaljujući kliznim stijenama -
- zbližite se s prirodom na okret ručke klizne stijene -
- jedinstven dizajn, ušteda energije i novca, svjetliji dom -
- PVC klizne stijene stvaraju prostor preplavljen svjetlom -

Količina svjetla koja se nalazi u našem domu ili poslovnom prostoru igra jako veliku ulogu na naše raspoloženje. Osim toga količina svjetla utječe i na atraktivnost nekog prostora, što je prostor osvjetljeniji prirodnim svijetlom to je atraktivniji. Idealno rješenje za velike količine prirodnog svjetla u Vašem domu su PVC klizne stijene.  Zauzimaju male količine prostora i svojom kvalitetom osiguravaju Vam osim velikih količina svjetla i velike uštede. PVC klizne stijene u našoj ponudi izgrađene su od Schuco Corona 70 i 82 profila koji Vam osiguravaju njemačku kvalitetu i dugotrajnost.

Neka Vaša PVC stolarija bude njemačke kvalitete

PVC klizne stijene izgrađene su od kvalitetnih PVC profila Schuco njemačke kvalitete. Uz malo održavanja Vaša PVC klizna vrata dugo će Vas godina štititi od kiše, snijega, vjetra i promjena temperatura.

Nevjerojatno laka ušteda energije

Za vrijeme zime hladnoća ostaje vani, a za vrijeme ljeta, toplina. Schuco klizne stijene zahvaljujući 5 i 6-komornim profilima potpuno su prilagođeni i pasivnim kućama, a Vama osiguravaju velike uštede energije. Zauvijek promijenite način na koji plaćate račune i zahvaljujući kliznim vratima osigurajte velike uštede.

PVC klizne stijene jednostavne su za koristiti

PVC klizne stijene veoma su jednostavne za koristiti, čak su toliko jednostavne da ih možete koristiti samo s jednom rukom. Svojim elegantnim dizajnom omogućuju Vam lagano otvaranje i zatvaranje te je potrebno zaista malo snage za pokretanje kliznih vrata.

Prilagodite klizne stijene Vašem domu

Pokažite jedinstvenost Vašeg doma na prvi pogled. Schuco PVC klizne stijene omogućuju Vam prilagodbu kliznih vrata Vašem dizajnu, arhitekturi zgrade, a dolaze u širokoj paleti boja.

Svaka vrata prilagođena su Vama i imaju najbolji dizajn - Vaš vlastiti!

Odaberite kliznu stijenu koja zadovoljava Vaše potrebe i želje

U našoj ponudi možete pronaći otklopno-zaokretne i podizno-klizne stijene.

Podizno-klizne stijene sastavljene su iz dva dijela. Jedan dio je fiksno pričvršćen, dok se na drugom nalazi krilo koje možete otklopiti ili otklizati na fiksni dio stijene.

Otklopno-zaokretne klizne stijene nude dodatnu mogućnost, a to je otvaranje stijene u otklopni položaj. Na taj način omogućena Vam je dodatna mogućnost prozračivanja Vašeg doma bez da otvarate klizna vrata u potpunosti.
Sve PVC klizne stijene rade se po mjeri i željama korisnika.