Komarnici

Komarnici

- jednostavan oblik zaštite od komaraca u vlastitome domu -
- spriječite dolazak nepoželjnih novi stanara u Vaš dom -
- odlučite se za miran san bez zujanja oko uha -

Vjerujemo kako smo se svi susreli s jednakim problemom, a on je da tijekom toplih mjeseci teško prozračimo naš prostor bez da ne dobijemo nove sustanare.

Slažete li se s nama?

Međutim idealno rješenje za ovaj problem su komarnici! Veoma jednostavno rješenje koje sprječava ulazak komaraca i ostalih insekata u Vaš dom kroz prozore i vrata.

Što je zapravo komarnik?

Iako pričamo o zaštiti od kukaca, insekata i komaraca, želimo objasniti čisto jednostavno što je komarnik.

Komarnik predstavlja mrežu protiv komaraca i drugih insekata. Ugrađuje se isključivo uz stolariju te je izgrađen od aluminijskih profila.

Odaberite miran san i zaboravite na zvukove zujanja komaraca

Komarci su čest insekt koji se zna pojaviti u našem domu kao neželjeni stanar i jedan je od glavnih razloga zašto se budimo tijekom noći. No, zujanje komarca ne mora biti problem s kojim se susrećete.

Kako?

Komarnici za prozore idealno su rješenje koje će spriječiti ulazak komaraca i drugih insekata u Vaš dom.

Prilagodite komarnik Vašem objektu

Bilo da se radi o Vašem domu, objektu javnog prostora kao što su hoteli ili prostori gdje se priprema hrana, komarnici predstavljaju zaštitu od insekata koja se prilagođava prostoru. Komarnici u Fridrich stolariji građeni su od aluminijskih profila te se isključivo rade zajedno sa stolarijom. Također prilikom odabira komarnika možete birati između dvije boje, bijele i smeđe.

U našoj ponudi možete pronaći fiksne i rolo komarnike za prozore te komarnik za balkonska vrata i klizni komarnik za klizne stijene.

Fiksni komarnici za prozore

Fiksni komarnici predstavljaju najjednostavniji oblik zaštite od insekata. Njihovo postavljanje idealno je za prozore kroz koje nije potrebno pristupati. Postavlja se fiksno na alu stolariju i najjednostavniji je oblik mreže za komarce i ostale insekte. Glavna prednost ovakvog oblika komarnika jest jednostavnost montaža i demontaže. Zaštita od komaraca za prozore ne može biti jednostavnija.

Rolo komarnici za prozore

Rolo komarnici za prozore predstavljaju danas jedan od najupotrebljavanijih oblika komarnika. Ova vrsta komarnika idealan je odabir za Vas ako je potreban protok određenih stvari kroz prozor. Ugradnja je veoma jednostavna i dolazi isključivo uz stolariju, a i upotreba ovakve vrste komarnika odiše jednostavnošću. Mreža za komarce pomiče se po vodilicama te se navija na cijev koja je montirana unutar aluminijskog ormarića. Ovakav oblik komarnik pomiče se okomito.

Klizni komarnici za klizne stijene

Za razliku od rolo komarnika, klizni komarnici pomiču se vodoravno. Upotreba kliznih stijena predstavlja veću mogućnost za insekte da se nasele u Vaš dom zbog veće količine otvorenog prostora. Upravo zato potrebno je zaštititi Vaš dom i postaviti klizni komarnik kako biste uživali bez zujanja komaraca i muha. Izrađuju se po mjeri i dolaze isključivo u paketu sa stolarijom.

Komarnik za balkonska vrata

Komarnici za balkonska vrata izrađuju se od aluminijskih profila na koje je pričvršćena nevidljiva mreža koja štiti Vaš dom od insekata. Ovakav oblik komarnika idealan je ako su Vaša balkonska vrata veoma prohodna.